dimarts, 7 de juny de 2011

Felicitacions, condols i corrandes de l'acord de govern

Com ja heven pronosticat els observadors ubicats a la terrassa del Llac Negre, hi ha hagut acord de govern entre Víctor Orrit (PSC) i Joan Pascual (Reagrupament). Habemus socialistam Alcaldem!Dono l'enhorabona al Víctor i al Joan. I també dono l'enhorabona als votants del PSC, als votants de Reagrupament que opinaven que heva de governar la llista més votada, als votants de Reagrupament que preferiven la continuïtat i als votants de Reagrupament a qui tant els feva que l'Alcalde fos de CiU o del PSC. Els felicito de debò, sinse ironies.

Però no tothom estarà satisfeit amb eixe acord. Per tant, dono el meu condol als votants de CiU, als votants d'ERC-SIP, als votants de Reagrupament que preferiven el canvi, als votants de Reagrupament catalanistes i als votants de Reagrupament independentistes. Què hi farem, una altra vegada sirà!I ara, dos corrandes dedicades a l'acord de govern (la primera va ser publicada fa dies, però vine prou a tomb).No ha d'esverar-se la gent
si Strauss-Kahn busca mamelles
o si pacten a Cubelles
PP i Reagrupament.
En política, sovent,
fan destrosses dos melons.

Els uns fan ferri amb bastons;
i els altres, fusta a la farga:
a Tremp tothom la sap llarga
després de les eleccions.
"L'acord l'ha feit treballant",
diuen uns quants de Pascual;
però qui ho sap diu, com cal,
que l'acord l'ha feit sirgant.
"Sirgant" amb "g" és elegant:
no hi vulgueu fer correccions.

Els uns fan ferri amb bastons;
i els altres, fusta a la farga:
a Tremp tothom la sap llarga
després de les eleccions.


Totes les corrandes

Etiquetes de comentaris: , , , ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog

2 Comments:

Anonymous Rondinaire said...

Ho, ho, ho!!! cerco info a la www sobre el sorprenent acord de rcat amb el soe a tremp i trobo que ets a l'activisme polític independentista pallarès. mai deixaràs de sorprendre'm. salut i sort! (i cagon tot que rectiquin els reagrupats pel càrrec, tan mal parlar de l'erc- merescut s'ho tenien també- i ara tornen a fer alcalde l'orri, buff, kins tius)

11 de juny, 2011 01:26  
Blogger Manel Riu said...

Rondinaireeeeeeeeeeeeeeeeee! Quina sorpresa més agradable, xiquet! Busca't al post "Post viu del Pascualsday", a les 02:50. Salut!

11 de juny, 2011 02:53  

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços cap a aquest post:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal