dimarts, 24 de maig del 2011

Agraïments (i Habemus Alcaldem)

Moltíssimes gràcies a les 316 persones que van confiar en naltres i van votar per la llista d'ERC-SIP diumenge passat. Treballarem per no defraudar-vos. Moltes mercès una vegada més. Bé, anem al tema de qui governarà Tremp.


Segons els observadors ubicats a la terrassa del Llac Negre, açò ja està feit: Habemus Alcaldem. Se veu que, entre ahir i avui, la quantitat de reagrupats que visitaven l'Ajuntament de Tremp hauria deixat xica la quantitat habitual de xiquetes que fan cua per entrar a un concert de Justin Bieber. I, segons les mateixes fonts, el grau d'excitació hormonal dels uns també hauria superat el de les altres. O siga que és molt possible que el Joan Pascual ja haja decidit qui negocia més a fons: el Víctor Orrit (PSC).

Mmmmm, me pareix que, així com una xiqueta justinbiebera diu "Jo només m'he abstingut, no és culpa meua si això ha convertit el Víctor en Alcalde", el Joan Pascual dirà "Jo només m'he tret les calces per la calor, no és culpa meua si després han eixit volant cap a l'escenari". Iep!, potser no ho he dit bé del tot això. Tant se val. Com diva l'eslògan de Reagrupament, "Atreveix-te!". Sí, sí, és clar: "Atreveix-te, que ja t'ho explicarem". Ai, Senyor, Senyor!

Etiquetes de comentaris: , ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog