diumenge, 7 d’agost del 2011

L'ala oest de l'Ajuntament de Tremp

Capítol 3.505 (€/mes), 5 d'agost de 2011.
El Víctor s'embutxaca dos sous: el sou de 3.300 €/mes de dedicació exclusiva que li paga l'Ajuntament de Tremp (4.000 €/mes si hi sumem la seguretat social d'empresa) i el sou del "grup 6" de 3.505 €/mes de dedicació teletransportada que li paga la Diputació de Barcelona. Époustouflant!
Del post "Víctor Orrit, a sou (3.505 €/mes) de la Diputació de Barcelona".
Capítol 3.506, 7 d'agost de 2011.
L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, serà assessor del grup del PSC a la Diputació de Barcelona. Aquesta nova situació l'ha obligat a renunciar al sou d'alcalde estipulat per la seua dedicació exclusiva com a primer edil.
Del diari Segre.
"Renunciar al sou d'alcalde." I ho diu ara? Ves...



Vaja, que mos hem de creure que al ple del 27 de juliol el Víctor no sabeva que l'heven nomenat assessor el 26 de juliol (publicat al BOP del 4 d'agost) i, com que no ho sabeva, no podeva comunicar-ho als regidors ni podeva renunciar al sou municipal. Pobre (magre gat) Víctor!

Mmmm. Va, sí, mos ho creurem un poc: el que ha forçat el Víctor a renunciar al sou municipal no ha sigut la difusió de la notícia del sou doble. I ara! Ell, encara que no mos n'héssem assabentat, hauria deixat el primer sou en agafar l'altre. Ah, eixa darrera part encara sí: no deixar mai una popa sinse haver-ne agarrat adés una altra. Com feva l'Alfredo Landa a les espanyolades dels 70. O el Tarzan. El Tarzan amb les lianes, és clar; me referisco a això de no deixar-ne una fins no haver-ne agafat una altra. Estic parlant del Tarzan dels micos, no del Tarzan Migueli, perquè... Prou! Aclarim-ho tot:


Un mico, l'Alfredo Landa, el Tarzan Migueli i el Víctor. D'esquerra a dreta. Tot aclarit... Ah, no!


9 popes: tres, tres i tres. Ara sí, tot aclarit.

Capítol 3.507, 7 d'agost de 2011.
Segons va explicar [el Víctor], "com a assessor només aniré a Barcelona alguns dies a la setmana".
Del diari Segre.
Ah, està bé. Mentre va cobrar de l'Ajuntament, la faena d'Alcalde l'absorbiva tant que necessitava un sou de dedicació exclusiva; en canvi, ara que no cobrarà, resulta que la faena d'Alcalde ha perdut capacitat d'absorció i se pot permetre deixar l'Alcaldia "alguns dies a la setmana". Està bé, està bé; l'Alcaldia Spontex d'absorció variable. Home, sempre pot dir que eixos dies farà d'Alcalde el Primer Tinent d'Alcalde, el Joan Pascual. La qüestió és que no se'ls escape el riure a cap dels dos. Com? Que l'Orrit diu que ja ha deixat d'Alcalde el Pascual? Se veu que sí, al capítol 3.508 de la sèrie.

Capítol 3.508, 7 d'agost de 2011.
Orrit va apuntar que Pasqual serà alcalde fins que marxi de vacances.
Del diari Segre.
I se'ls ha escapat el riure? A veri la foto que acompanya la notícia...


El Joan Pascual i el Víctor Orrit presidint un ple. Al Víctor se li veuen les mans perquè no les tine als bolsons. Als seus bolsons. Al Pascual no se li veu la mà esquerra perquè la tine entaforada al... No fotem, no fotem! Això no va així, ans a l'inrevés.

Doncs s'aguanten el riure amb prou traça, sí.

To be continued... for 4 years.

Etiquetes de comentaris:


***
Tot allò que he anat escriuint al blog

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Pero no veus que tot aixó es pel be de Tremp!!... 4000 euracos que s'estalvia el poble i el seu sou el pagaran els pixapins, com dirie el gran wyoming: ESTE TIO ES UN CAMPEON!!....

07 d’agost, 2011 23:16  
Blogger Manel Riu said...

Anònim dels 4.000 euracos,
Eixe és exactament el mateix argument cínic que ha feit servir el Víctor: "Sobre el seu sou, va indicar que la seua renúncia beneficiarà les arques municipals i que no reduirà la seua dedicació a la ciutat". Això, el PSC ho hauria d'anar explicant pels carrers de Barcelona.

I, pel que fa a Tremp, seguint la línia del cinisme argumental del "jo ja estic bé, que rebenten els altres" al remat mos gestionarà l'Ajuntament un ramat de pascuals. Ara, tins ragó; de "campeón" en tine un rato llarg, el Víctor. Ja veràs tu en què quedà això de "renunciar al sou d'Alcalde". Ha dit "sou", no ha dit res d'indemnitzacions. Sí, sí, pel bé de Tremp.

08 d’agost, 2011 00:08  
Anonymous Anònim said...

....per si no estava clar l'anterior comentari era amb "mode irònic"... el morro dels polítics, dels seu-do polítics i dels que es fan passar per corders(pascuals ) es infinit... però una mica tenim el que ens mereixem ... com diria el Mohammed Jordi: Se'ns pixen a la boca i encara diuen que plou, amb un rajolí de pixum calent que forma un arc llarg i prim, quasi perfecte, que acaba a la nostra gola i que nosaltres enguli'm com si de cervesa san Miquel o san victoriapascual es tractes.... però ves que tot aquest pixum no sigue escopinat a la cara dels que un dia ens el va fer veure a regale't... tot arriba

10 d’agost, 2011 01:22  
Anonymous Anònim said...

Suprimint la major part dels sous que cobren els nostres esforçats i treballadors polìtics comarcals, no caldria retallar ni en sanitat ni educació i donariem exemple a les noves generacions de que per viure s'ha de treballar i no viure de la sopa boba.
2 legislatures i al carrer i treballar com tothom.
Colla de xucladors de sang.

11 d’agost, 2011 20:35  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal