dimecres, 13 de juliol del 2011

Sara, el romanès, l'acompanyant i les banderes

La candidata del partit xenòfob Plataforma per Catalunya Sara València Lombarte és una xoni de L'Espluga amb un intel·lecte privilegiat. Per exemple, s'ha feit nòvia del Juan Emanuel Popescu, un romanès. La xenòfoba i l'immigrant. La xenòfoba i l'immigrant? Mmmm... Diguem que a la xiqueta no li agraden els còccix de moro; però amb tita sí. Quin gran títol que s'ha perdut el cinema!: La xenòfoba, l'immigrant i altres coses que van entrant. El Marsé n'hauria escrit una novel·la, o dos.

Com que la Sara va triomfar al "Post viu de l'Ardanuysday", enllaço ací l'entrevista que va concedir a L'Espluga FM Ràdio. Hi va anar acompanyada per un ventríloc tant dolent que no aconsegueix, ni tan sols a la ràdio, dissimular el moviment de llavis ("sóc soltera, tinc nòvio", diu el paio). Guaita quina fila feven tots dos a l'emissora!



Al ventríloc no se li veu la mà dreta perquè, com feva Mari Carmen amb Doña Rogelia, o José Luis Moreno amb Macario, l'ha entaforat al cul de la Sara. La mà esquerra, en canvi, no se li veu perquè, en lloc de sostindre el braç de la monya, sostine... Deixem-ho córrer, no? Escoltem l'entrevista. No hi ha ni un segon de torna; els guairebé 19 minuts continen només costelles, mitjanes i perna.



Un altre dia parlarem de les banderes. De les banderes que van aparèixer per tot Tremp durant la maitinada de divendres a dissabte. D'estes banderes:

Etiquetes de comentaris: ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog