dimecres, 27 d’abril del 2011

Un home no se pot banyar dos cops en el mateix riu?

I tant, senyor Heràclit; si més no, quan el riu és el Manel Riu Fillat i el bany se produeix al Segre; vull dir el Segre diari, i de cap manera el Segre riu; que tampoc no voleva dir que el Segre no rigués, sinó... No, prou. A veri, torno a començar.

Ahir el Segre va publicar esta notícia sobre la candidatura (via Sapeira):


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) es presenta a les eleccions locals a Tremp amb una llista de coalició encapçalada pel republicà Josep Ardanuy i amb un exregidor del PSC durant el mandat anterior com a número dos. Es tracta de Manel Riu, antic regidor de l'equip de govern socialista que va dimitir un any després de les eleccions. Riu es presenta ara a la candidatura de coalició amb les sigles de Solidaritat Independentista del Pallars (SIP). Aquesta llista inclou cinc membres i set suplents independents, que no formen part de cap de les dos formacions.

Ardanuy va indicar que la candidatura "és fruit d'un acord de programa que busca reunir persones amb afinitats en l'àmbit de política nacional i local". Per la seua part, Riu va indicar que Solidaritat Independentista no ha donat l'aprovació a la candidatura de Tremp al formar part d'una llista conjunta amb ERC-Acord Municipal. Així mateix, va assenyalar que ha deixat el PSC per "distanciament ideològic" amb el PSOE i la seua política lingüística sobre el català a Aragó.
Potser caldria afegir-hi algun aclariment; però, en general, la notícia s'ajusta als feits. I la foto que acompanya la notícia? Ah, la foto. La foto ja l'heva utilitzat el diari Segre al juny de 2008 per a l'entrevista que mos van fer a la Mir i a jo. Ergo..., és una foto que ha pogut banyar-se dos cops en el mateix riu Segre, o en el mateix riu Fillat. Ho veu, senyor Heràclit, com que sí és possible?

Per cert, a l'entrevista del Segre, hi eixim maquillats perquè venívem d'esta altra entrevista que mos heva feit adés Lleida TV.



Etiquetes de comentaris: , ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog