diumenge, 31 de juliol del 2011

Sorpreses amb Josep Lluís Núñez i amb el Vaginesil™



Llijo a l'Ara digital el "retrat que parla" que Albert Pla Nualart ha consagrat avui diumenge a Josep Lluís Nuñez: "El 'pesident' màrtir". Com se pot veri a l'enllaç, l'article acaba així:
Per entendre'l [Josep Lluís Núñez] només cal passar de l'això no està bé, i punt, a l'això ho fa tothom. La corrupció és un bany maria on estafar s'acaba confonent amb fer bullir l'olla. La seva ha esclatat tard i prou suaument perquè ja no ens pugui entendrir plorant entre barrots.
Llijo a l'Ara imprès el mateix article d'Albert Pla Nualart i m'adono que, com pot comprovar qui tinga el diari d'avui, acaba així:
Per entendre'l [Josep Lluís Núñez] només cal passar de l'això no està bé, i punt, a l'això ho fa tothom. La corrupció és un bany maria on estafar s'acaba confonent amb fer bullir l'olla. Però el temps l'ha fet tan entranyable que si va a la presó ens farà la pena que ens faria un parent vell.
Nualart o l'art nu de dubtar entre dir-ne mal o dir-ne bé, del Núñez. Sorprenent!



Veig al comptador del blog que, des de la reorganització arxivística de dilluns fins ara, els arxius més visitats són els següents:


Sirvant campió de Lliga, Vaginesil en posicions de Champions League i Benavarri classificat per a l'Europa League. Resorprenent!

Etiquetes de comentaris: , ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog