divendres, 17 de juny del 2011

Que pensa trigar guaire Reagrupament a expulsar el Joan Pascual?

Mentre esperem, llijam "Pascual i el diplodocus de pana", una història amb moralekha.

Pascual i el diplodocus de pana
diplodocus de pana
f. [FL] [FLL] Repetició d'un mot al començament
i a l'acabament d'una clàusula, d'una sentència.
Font: Diccionari de l'IEC


"Juro fidelitat al Rei, a la Constitució Espanyola i a l'Estat Espanyol", va dir l'independentista Joan Pascual quan preneva possessió del càrrec de regidor (ara que hi penso, l'expressió "l'independentista Joan Pascual" deu ser un còccix de moro). No mos ha de sorprendre, per tant, que el Joan pertanya a la directiva d'un grup submarinista al web del qual només se fa servir la llengua castellana. I tampoc no mos ha d'estranyar que, al mateix web, les activitats conjuntes de l'AGBS i el grup submarinista del Joan apareguen il·lustrades amb esta magnífica foto:


"A España servir hasta morir." Així de clar, amb un parell de MANIOBRAS MILITARES (diva algú que "maniobras militares" també eva un còccix de moro, o potser ho diva de "música militar" o d'"intel·ligència militar", ara no ho sé). Ei!, que no se podeva triar una altra foto de l'AGBS? Tant com va costar que eixes pedres fossen retirades! Però al Joan Pascual ja li deu estar bé la foto; si no, no siria directiu del grup submarinista que en fa orgullosa ostentació. I és que el Joan, com a bon independentista amb còccix de moro, pot dir alt i clar: "A España servir hasta morir? Juro!".

Moralekha: Que pensa trigar guaire Reagrupament a expulsar el Joan Pascual? És que el comunicat ja tine dies i açò no se mou.

_______________________________________

Nota 1: La història comença amb un "Juro" i acaba amb un altre "Juro"; o siga, és un diplodocus de pana (del Juràssic).

Nota 2: "Quan el Joan Pascual va despertar, el diplodocus de pana encara se les campava a la vora d'ell."
(Augusto Monterroso, "El diplodocus", 1959)

Nota 3: Que pensa trigar guaire Reagrupament a expulsar el Joan Pascual? És que el comunicat ja tine dies i açò no se mou. Ah, ja ho he dit? Potser sí, però els de Reagrupament no ho heven sentit bé.

Etiquetes de comentaris: , ,


***
Tot allò que he anat escriuint al blog