dimarts, 1 de novembre de 2011

Problema trempolí de Física

El sou pascual és de 2.200 €/mes. L'equip de govern de l'Ajuntament de Tremp pressiona la Coordinadora del Correllengua i li demana 2.000 € de fiança. Amb quants sous pascuals (Pa) se pot pagar la pressió de l'Ajuntament contra el Correllengua? I amb quants sous hectopascuals (hPa)? Recordatori: 1 sou pascual (Pa) equival a 10-2 sous hectopascuals (hPa).

Qui trobe la solució percebrà durant quatre anys un sou pascual cada mes, per gentilesa de Peesecé Classic.¿Ningú de l'equip de govern municipal no ha trobat la solució? Llàstima, hauríem pogut arreglar tota esta història del Correllengua. Solució:Bibliografia consultada (per ordre cronològic):
RIU, Manel: "Víctor, què passa amb el Correllengua a Tremp?", blog La Mala Freixuta.

ALBERT, Dario: "Proposo el hastag #2000euros", primer text de l'obra col·lectiva 2.000 euros.

MONCLÚS, Dani: "Amb #2000euros paguem el sou d'un mes del 1er tinent d'alcalde... A no, que no m'arriba!", dins l'obra col·lectiva 2.000 euros.

COLOMINA, Bonifaci: "Crec que podrieu trobar 20 persones i posar-hi 100 euros cada un", dins l'obra col·lectiva Sumem esforços i multipliquem sous sinse dividir-mos, la resta no importa.

UBACH, Jordi: "Per llogar-hi cadires", blog Jubach12.

Bibliografia apareguda després de publicar el post (per ordre cronològic):
ALBERT, Dario: "2.000 euros i un canvi de rumb", blog Girella Pallaresa.

ROLDAN, Diego: "Escudella urbana (m'animo a escriure unes línies, no sóc tan bo com el Manel, però ho intentarem)", amb comentari manelesc "Gràcies per la floreta; però no exagerem", blog Des de dins.

CAN PORRONS, Manela de: "Donar difusió és fer bullir l'olla?", blog Manela de Can Porrons.

TORRECILLAS, Jordi: "Reputació online, correllengua i l’avatarmariano", blog Jordi Torrecillas Garcia.

MIRÓ, Marc: "Homenatge al Correllengua de Tremp (post d’emergència) i altres fricades", blog Més que desventures, un diari.

***
Tot allò que he anat escriuint al blog

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços cap a aquest post:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal