diumenge, 30 d’octubre de 2011

Víctor, què passa amb el Correllengua a Tremp?

Reproduïsco el que diu avui Jaume Gelonch, membre de la Coordinadora Cultural Correllengua del Pallars, al seu facebook (el debat segueix al twitter amb els hashtags #2000euros i #tremp):
L'AJUNTAMENT DE TREMP NO ENS DEIXA FER EL CONCERT DEL CORRELLENGUA - La Festa de la Castanya !!!!
L'AjuntaFem de Tremp ens demana una Fiança de 2000 € (innegociable) pel Poliesportiu del Casal, i evidentment no ho podem assumir!! Així que s'annulen tots els Concerts i Dj's previstos pel 31 a la Nit. Igualment totes les activitats del Correllengua de Tremp seràn annulades com a protesta, a excepció de la Mostra de Cinema de Frontera de Demà.
+Info: Orrit&Pascual SL
(Ho sento Molt però és així.)
CCCP - Coordinadora Cultural Correllengua del Pallars
Però què... què...? Preguntem-ho a l'equip de govern municipal.

Víctor, què passa amb el Correllengua a Tremp?

No sé per què li ho pregunto; no respondrà. O respondrà amb "ésques". Al capdavall el Víctor és actual exdelegat del Govern de la Generalitat i futur delegat del Govern de la Generalitat (el dia que toque), actual mig prohom del PSC i futur prohom sencer del PSC (el dia que toque), actual asusórdenes de qui mana al PSC i futur asusórdenes de qui en siga el manaire (d'ací a no res). No està la cosa perquè vinga ara un Correllengua de merda i taque amb una llàntia un impol·lut currículum d'aspirant a tot.

Boni, què passa amb el Correllengua a Tremp?

Això mateix, l'asusórdenes no bada boca i l'asusórdenes de l'asusórdenes m'ho dirà corrents. El Boni va sovent a l'hort; però ara sic jo qui pareix que vine de l'hort.

Pascual, què passa amb el Correllengua a Tremp?

L'altre! Sí, ves, l'asusórdenes de l'asusórdenes de l'asusórdenes m'ho aclarirà tot. No tinc remei.Au, Pascual, tu continua dormint. Per cert, vaig assistir al maig-juny a algunes negociacions per intentar arribar a un pacte de govern municipal CiU-ERC-SIP-Reagrupament. Entre d'altres condicions per al pacte, el Joan Pascual demanava un escrupolós respecte al Correllengua. Va dir que l'Ajuntament heva torpedinat el Correllengua de 2010 i que això eva inadmissible. Bé, com que el pacte definitiu va ser PSC-Pascual, ja no deu tindre tanta importància el pobre Correllengua.Que sí, Pascual, que ja t'he vist. Tu continua dormint, i cobrant.

Teresa, Sílvia, Miquel i Diego, què passa amb el Correllengua a Tremp?

Valtres sou persones, coi! No me puc creure que tos parega bé que se posen entrebancs de 2.000 euros al Correllengua. No me crec que estigueu satisfeits amb els "ésques" victorians de "No, és que cal una fiança per si s'esbocina bella cosa" i "No, és que a tothom li cobrem 2.000 euros de fiança". 2.000 euros? Cordons, que els grups que heven de tocar even de Tremp i ho feven gratis! Amb "ho feven gratis" me referisco a tocar, naturalment; a tocar instruments, vull dir; o siga de música, instruments de música; me cago en els dobles sentits i en Sant Vaginesil!!! Bé, el que diva: Teresa, Sílvia, Miquel i Diego, 2.000 euros son una morterada impossible per a la Coordinadora del Correllengua, i valtres ho sabeu.

Ajuntament de Tremp, què passa amb el Correllengua a Tremp?

La defensa del català no mereix un gest de l'Ajuntament?


D'esquerra a dreta, el Víctor Orrit fent gestos pel Correllengua.

Bé, no voleva dir eixa mena de gestos. Ai, la llengua catalana i l'Ajuntament del "Todo por la placa"!


Foto presa el dimecres 3 d'agost de 2011 a la cruïlla Magistrat Saura / Avinguda d'Espanya.

***
Tot allò que he anat escriuint al blog

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Putos sociates!

30 d’octubre, 2011 14:09  
Blogger Antentí said...

Hola!

31 d’octubre, 2011 03:28  
Blogger Antentí said...

Hola!

31 d’octubre, 2011 03:28  
Anonymous Anònim said...

Boicot al Correllengua?! Noo, que només és una fiança desmesurada, només a l'abast de la gent amb dos sous polítics.

31 d’octubre, 2011 14:24  

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços cap a aquest post:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal