diumenge, 9 d’octubre del 2011

Rubalcaba desautoritza retroactivament el Víctor Orrit

Voleva escriure la crònica del rader ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà; però el tema me feva tanta galvana, que ho deixaré per al proper post. En canvi, les paraules d'ahir del Rubalcaba (i els seus efectes retroactius en la política trempolina) m'excitaven molt, encara més que el mocadoret de la Victoria Abril (i els seus efectes retroactius en el Jorge Sanz).


Pel·lícula Amantes, fotograma de l'escena del mocadoret; just abans que al Jorge Sanz, un cop posat mirant cap a Albacete, el mocadoret de la Victoria Abril li comence a produir efectes retroactius.

I és que Rubalcaba (candidat del PSOE, i del PSC?, també, també) va dir ahir el que va dir.
Rubalcaba defensa el principi "un polític, un sou"
EP / MADRID El candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha avançat aquest dissabte que defensarà el principi d'"un polític, un sou", perquè cada càrrec no cobri més que un salari.
La resta de la notícia, al Diari de Girona.
Un polític, un sou? Com eva d'esperar, el trio COP (Colomina, Orrit i Pascual) s'ha sentit desautoritzat amb durs efectes retroactius (sinse mocadoret, vaja) i no hi està molla d'acord. Vegem-ho. Va, música!



I lletra!








El trio COP. D'esquerra a dreta, Bonifaci Colomina, Víctor Orrit i Joan Pascual.

Heus ací els tres xollos: els dos sous del Víctor (Tremp i Barna) i el sou del Pascual (Tremp i Tremp). I ara, retroactivament, Víctor o Victoria?

***
Tot allò que he anat escriuint al blog