dimecres, 26 d’octubre del 2011

Duran i Lleida: l'amic dels homosexuals, dels psicòlegs, de la Martina Klein i dels bisbes

El Duran i LleidaCiU és un home de vida rutinària: exercici diari (dis-ne fúting, dis-ne sexe), pràctica religiosa setmanal (dis-ne reunir-se amb l'Artur Mas i acabar com el rosari de l'aurora, dis-ne fer combregar el Mas amb rodes de molí) i exabrupte quinzenal (dis-ne me cago en els andalusos, dis-ne me cago en els maricons).
Duran considera normal anar al psicòleg per canviar l'orientació sexual

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat en una entrevista que "si un homosexual acudeix a un psicòleg sol·licitant ajuda perquè creu que necessita un canvi en la seva sexualitat, hi té tot el dret".

En una entrevista a la revista Vanity Fair, Josep Antoni Duran i Lleida ha defensat que qualsevol persona "té tot el dret a anar al psicòleg per canviar la seva orientació sexual". El cap de files nacionalista a les eleccions del 20 de novembre insisteix així en un tema que ja ha tractat amb anterioritat. El juny de 2010, Duran va criticar que la Generalitat obrís un expedient a la Policlínica Tibidabo per tractar l'homosexualitat com una malaltia.
Fragment de la notícia publicada a Crònica.cat el proppassat dijous.
Ai, Joystick, quina creu!


D'esquerra a extrema dreta, la Martina Klein i el Duran i Lleida, que ara malda per parèixer catalanista, encara que siga a còpia de cruspir-se bisbes.

Nou de cada deu especialistes entrevistats donen la ragó al Duran i Lleida, en tot (els maricons són uns bisbes andalusos, els catalanistes estan malalts i demà mateix me cruspisco la Martina Klein, i tant!, ja t'hi pots posar de peus). Llista completa dels especialistes entrevistats:

Doctor Hannibal Lecter
Doctor No
Doctor Caligari
Doctor Mengele
Doctor Mabuse
Doctor Frankenstein
Doctor Faustus
Doctor Strangelove
Dottó Peasso
I el doctor... i el doctor... Com se diva el desè doctor? Eeeeh... Espera, espera... ¿Com s'anomena allò que, un cop aprovades unes oposicions, estudien els metges per esdevindre especialistes? El MIR!!! Això, MIR eva la paraula!! Escolta, Mir, com se diva el desè doctor?

P. S.: El final del post és un "¿Que el saben aquell que diu...". Ací se pot escoltar en eugènica versió original.

***
Tot allò que he anat escriuint al blog

3 Comments:

Anonymous Iñaitze Bon said...

Em fa l'efecte que s'ha deixat el Doctor Zhivago (que era un matasanos molt mandrós).

Lo pelat de la Franja, opusià de pro, és un exemplar força reeixit d'animal polític que sempre ha defugit responsabilitats de govern, però que sempre està "en el candelero". Ni tan sols sap quants votants reals té perquè mai s'ha presentat sol, sinó sempre sota el paraigua de la coalició CiU. Se la sap ben llarga. Un vivales, el paio. I així es jubilarà, amb pensió blindada, després de passar-se per la pedra totes les marfantes de luxe de los madriles.

27 d’octubre, 2011 22:01  
Blogger Manel Riu said...

Iñaitze Bon,

Encantat de comprovar que, a més de viure a la novel·la, vius al Pallars. El doctor Zhivago eva massa bon jan per incloure'l en una llista de temibles doctors. Pel que fa al Duran, no sé si li quedarà una bona pensió; però se veu que sí que se li dóna bé la xocolata a la pedra.

Fes bondat i conrea l'hort, Iñaitze. I estigues alerta, que tinc un post per a tu :)

28 d’octubre, 2011 01:06  
Blogger Toni Ros said...

Oh, really?! It will be a great honour for me a post in your blog!
Massa bondat que faig. L'hort i la llenya em tenen ben aqueferat...

29 d’octubre, 2011 15:53  

Publica un comentari a l'entrada

<< Pàgina principal