dimecres, 28 de setembre del 2011

Dimecres vinent, ple; avui, els resultats del Trio

Pareix que ara sí: dimecres vinent, 5 d'octubre, hi haurà ple municipal. Ja eva hora! Des del 27 de juliol que no n'hi heva. L'única cosa segura del ple és que la Maria Pilar Cases s'estrenarà com a regidora d'ERC-SIP. La resta no se sap.

Aclarirem el tema dels sous municipals? En sabrem res de la placa placa? Hauran venut ja el pis de la Marisa? Podrà votar el Marc des del Brasil? S'haurà afaitat el Diego? Mantindrà la Teresa Montanuy el títol de Reina de les Ulleres-glamuroses-que-t'hi-cagues o l'hi prendrà la Maria Pilar Cases? Continuarà la dura competició entre el Miquel Farré i el Joan Ubach per obtindre el títol de Rei de les Ulletres-de-capellà-del-Cuéntame-que-t'hi-cagues? S'encadenaran els regidors al semàfor d'Ibercaja despullats per reclamar que l'IDAPA torne a Tremp? S'encadenarà vestit el Josep Maria d'Ibercaja a la porta de l'Ajuntament per reclamar que els regidors facen la caritat de no espantar-li els clients? Potser resoldrem totes les incògnites o potser no en resoldrem cap. Això dels plens és una loteria.



♫ Fiiii fiu ♪♫ fiufiufiu fiiii fiu ♪ Loteria de Catalu Tremp els ofereix ♪♫ fiufiufiu fiiii fiu ♪ els resultats d'avui del Trio ♫ Fiiii fiuBRF ♪♫ fiufiufiu fiiii fiuBRF ♪

BoniVíctorPascual







Tria-la, tots hi gua naltres tres hi guanyem ♪♫ fiufiufiu fiiii fiuBRF ♪

***
Tot allò que he anat escriuint al blog